zondag 21 december 2014

Adoptie van Lucky Duke

19 December om 13:31 landde het vliegtuig uit Malaga, met daarin Lucky Duke. De dove witte boxer, die wij geadopteerd hebben via ACE.

De schuifdeur ging heel vaak open en iedere keer keken wij vol verwachting of Lucky door de deur kwam. Het heeft een tijdje mogen duren (lees 1 uur en een 15 minuten), maar toen kwam daar een grote bench aan op een bagagewagen. Daar was Lucky. Mijn eerste reactie was, dat ik hem nog mooier vond dan op de foto en daar was ik al zo verliefd op. Lucky kwispelde zo enorm, zijn staart ging van de ene kant van de bench tegen de andere kant van de bench. Toen het deurtje open ging, is hij ons letterlijk in de armen gesprongen. Liefde op het eerste gezicht! Het voelde vanaf minuut 1 van beide kanten goed! Het heeft dan ook niet lang geduurd, voordat wij van Schiphol af aan de terugreis begonnen naar het "verre"Friesland.

Ik had in de planning bedacht om halverwege maar een keer te gaan stoppen om Lucky even uit te laten, maar hij was zo heerlijk rustig achter in de auto, dat we besloten hebben om maar in 1x terug te rijden.

Onze 2 oudste jongens zijn meegeweest naar Schiphol. Bij thuiskomst stonden mijn man en onze 2 jongste kids te wachten. Wat een warm onthaal lieve Lucky! En wat was jij gelijk al lief voor iedereen. Lucky genoot van alle aandacht en aaitjes over zijn koppie.

We zijn nu 2 dagen verder en we kunnen wel zeggen dat het voelt alsof dit zo heeft moeten zijn. Lucky is hier helemaal op zijn plekkie. Hij eet en drinkt goed, doet zijn behoefte netjes wanneer hij uitgelaten word en hij is lief en meer dan lief voor iedereen!

Wat een goede keus is dit geweest, om via jullie deze mooi witte boxer te mogen adopteren. En dat Lucky doof is, is voor ons allen geen probleem, want eigenlijk merk je daar helemaal niks van!

Enorm bedankt voor de goede zorgen die hij van jullie in Spanje heeft gekregen, wij gaan er voor zorgen dat de goede zorgen hier in Nederland verder gaan.

Vriendelijke groeten van de fam.Ketelaar



Geen opmerkingen:

Een reactie posten