zondag 9 november 2014

Dolce Cabana nu Dana.

Eindelijk een keer een berichtje uit het leventje van het bange hondje 
Dolce Cabana (Dana).
Het is de meest geweldige,grappigste,luie,lieve hond geworden die je maar mag bedenken. Haar beste vriend onze dove kater meneer de wit die ook ooit is over komen vliegen. Maar dan vanuit Griekenland... Het gaat echt super goed met haar. We hebben het heel erg naar ons zin met elkaar. Ze is zo makkelijk kan alleen thuis. kan met kleine kinderen, kan met andere dieren. Ze wil met alle hondjes spelen alleen vinden veel baasjes haar er zo gevaarlijk uit zien . En dat is best zielig want ze wil zo graag spelen. Dus daar hebben we een oplossing voor HET STRAND en wat een feest is dat zeg. Ze kan los lopen op het strand en in het bos maar zo los bij huizen doe ik niet want dan worden wij boos aangekeken..Dana laat iedereen lachen. Elke dag sinds haar komst krijgt ze een massage omdat toen ze kwam heel erg schuw was. Heel raar maar niet naar mij toe. Ze dook gelijk op schoot en ze lag meteen lekker te slapen. Ze is ook super lief voor mijn kinderen en heel speciaal voor de jongste die is 9. Commando's daar luistert ze wel naar. (Voor trainers kip doet ze alles) ze heeft alles heel erg snel door en alle commando's heeft ze binnen 2 a 3 dagen al door.
 Zitten, af,komen,blijven,pot,en ze zit mooi en ze schaamt zich. Hahahaha. Alles trekt ze uit de kast voor een stukje kip. (Niet alleen Dana maar ook onze poes bliksem)  zij rolt om en gaat ook op commando liggen en zitten. Het is gewoon leuk om je diertjes dat te leren. Er is ondanks dat wij alle 2 werken altijd iemand thuis geweest. Ze kan perfect alleen zijn naar we nemen haar graag mee want wat is autorijden toch leuk. Ze heeft netjes haar eigen gordel achterin de auto. Per 1 januari hou ik zelf op met werken bij mijn baas. En ik ga voor mezelf beginnen dus dan zijn we lekker samen de hele dag.. het hele gezin kan niet zonder Dana. Nogmaals ze is de meest geweldige en grappigste hond van de wereld voor ons.. en volgens mij wil Dana ook niet meer weg bij ons. Massages hebben het erg goed gedaan bij haar om te ontspannen. Ze krijgt ze nog elke dag maar dan komt ze er zelf om vragen. Ik zal meteen wat foto's sturen...
vriendelijke groetjes Sheila Verhaaf  en het hele gezin en natuurlijk een poot van Dana..
 ps Dana heeft/had nog steeds contact met haar zus Fendi dat zal u ook op de foto zien en dat puppy is van een vriendin van ons en dat gaat ook geweldig om te zien..

Voor het kijken van de foto's klik hier.


1 opmerking:

  1. Wat een leuk verhaal!! En wat geweldig dat Dana dankzij jullie zo kan floreren! Een angstige hond die er ook nog "gevaarlijk" uitziet.....ga er maar aan staan!!! Wat zal ze blij zijn mer jullie!!!

    BeantwoordenVerwijderen