vrijdag 21 november 2014

Chico (voorheen Kaleb)




Op 26 september kwam Chico (voorheen Kaleb) de bench uitstormen op Schiphol. Daar, waar zijn reisgenoten nog wat afwachtend en timide waren, was Chico helemaal klaar voor dit nieuwe avontuur. Het liefst had hij alles en iedereen even gedag gezegd en zijn staartje kwispelde in rap tempo.
Thuis verwonderde hij zich over zoveel luxe en genoot zichtbaar van ieder hapje, iedere aai, zijn zachte kussen en natuurlijk de wandelingen. 
Hij loopt ook al samen met onze Marley (ook een ACE hond, 8 jaar) naast de fiets. Nu hij buiten los mag, wil hij nog wel eens zijn eigen gangetje gaan. Dit is niet zo raar, want in Spanje zat hij aan een ketting. We moeten nog wel eens een poosje wachten als Chico zich in de bosjes verschanst heeft. Dit is zijn favoriete bezigheid, in de bosjes rondhangen. Omdat er hier veel wild rondloopt, moeten we wel alert zijn. Op bepaalde plekken gaat meneer op jacht en vergeet dan even dat wij er ook nog zijn. Je weet het; 'time flies when you're having fun', dus ons geduld wordt nog wel eens op de proef gesteld.
Hij komt ons gelukkig uiteindelijk wel weer opzoeken. Dit is nog even een leermomentje, maar daar wordt aan gewerkt.
Thuis is hij bijzonder lief en rustig en vindt het heerlijk om op schoot te liggen en geknuffeld te worden. Ook klikt het goed met Marley. We zijn erg blij met hem!!

Groetjes, Fam. Terinathe

Ik heb een filmpje gemaakt van de foto's, klik hier, veel kijkplezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten