dinsdag 28 oktober 2014

Aankomst Schiphol 27 oktober

Vluchtopvang 27-10-14 Schiphol

Vanmiddag hebben we weer vol spanning staan wachten bij Gate 1 op Schiphol. Het duurde en het duurde maar en er werd zo reikhalzend uitgekeken naar Pinto en Mimo. Eindelijk kwam de kooi, met deze twee lieve honden er saampjes in. Met dank aan de hele lieve mevrouw die de honden onder haar hoede had tijdens de vlucht.
Pinto en Mimo hadden even tijd nodig om uit de kooi te durven stappen, maar ze hebben het voor elkaar gekregen. Lieve Pinto, alweer twee jaar asieltijd achter de rug en daarvoor was het ook niet zo geweldig voor hem. Vijf jaar oud nu, mag hij eindelijk gaan genieten van het hebben van een echt thuis. Veel geluk man!




Pup Mimo vond het allemaal heel gezellig, vrolijk kwispelde zijn staartje erop los! Hij krijgt een echt gezin waar hij bij mag wonen, waar nog een hond is. Jongste gezinslid Max gaat zijn belangrijkste baasje worden en gaat ook met Mimo op cursus. Veel succes en geluk samen! Op de foto’s is Mimo niet zo heel duidelijk te zien, omdat hij met zijn zwarte vacht een beetje wegvalt. Maar…… hij is zo leuk! Een gezellige, vrolijke pup. Hij is nu vijf maanden oud en zal aan de kleine kant blijven, de vacht is ruwharig. Er staan nog 2 broertjes op de ACE-site, die ook een baasje zoeken. Zoekt u een leuk, klein blijvend hondje, kijk dan eens bij Lindo en/of Peque. Zusje Perlita is net gereserveerd en gaat hopelijk ook snel naar haar nieuwe baasjes.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten