woensdag 3 september 2014

Aankomst Schiphol 2 september


Vanavond kwamen er weer hondjes aan uit Malaga, een heel gezin begeleidde de hondjes naar Nederland. Chico vind het fantastisch bij zijn nieuwe vrouwtje dit 8 jarige hondje is gewoon weggegooid door zijn oude baasjes Klaar waren ze ermee weggebracht naar een  Parera. Maar dat is verleden tijd hij gaat nu  heerlijk genieten van zijn leventje en thuis wacht er ook nog een nieuwe Spaanse vriendin Reza heet ze.
En dan was er Naim een leuk ventje hij kon bijna niet wachten om met de baas mee te gaan. Hij ging eerst nog wel Oris gedag zeggen. Ook hij gaat naar zijn gouden mand.
Kara danste voor de tralies van de kennel ze wilde eruit het had nu lang genoeg geduurd. Pfff ze had het niet meer ze was het zat zij wilde naar haar nieuwe huis en met haar nieuwe baasjes mee.
Oris stond ook te trappelen om uit de kennel te komen. Maar toen hij er uit was ging hij alles eens op zijn gemakje op zitten nemen, hij was overdondert het kwartje was nog niet helemaal gevallen.
En dan de kleine Demi het tassen hondje zij had als eerste kennis gemaakt met haar nieuwe baasjes. Zij ging van de armen van de reiziger zo in de armen van haar bazinnetje, ze ging lekker niet lopen dat doet ze morgen wel weer.
5 gelukkige hondjes en een heleboel gelukkige baasjes.

Chico


Naim


Kara


Oris


Demi


Geen opmerkingen:

Een reactie posten