vrijdag 11 juli 2014

Noah

Mager kwam Noah begin januari op een late vrijdagavond aan op Eindhoven Airport. Een week later dan gepland omdat de dierenarts van ACE hem nog een week wilde observeren in verband met zijn – plotselinge - gewichtsverlies. Uiteraard waren wij dolblij dat Noah er eindelijk was, maar we realiseerden ons ook dat ‘onze hond’ waarschijnlijk geen idee had wat hem allemaal overkwam; de vlucht, vreemde mensen die hem ophaalden, een nachtelijke autorit en arriveren in een vreemd huis. Moe en gedwee, maar toch gewillig, liet hij alles over zich heen komen.
We zijn nu ruim een half jaar verder en zijn nog steeds dolblij met onze Noah. Noah blijkt een hele lieve, makkelijke, goed opgevoede en zeer bescheiden hond te zijn. We vermoeden wel dat hij een ‘strenge’ Spaanse baas heeft gehad. Een rondje om de koffietafel lopen durft hij niet, zijn bak eten wil hij buiten en ’s avonds zondert hij zich vaak af. Maar elke week zien we hem nog een stap vooruit doen; deze week heeft hij een avond aan onze voeten tv liggen kijken!
Noah is op zijn best als hij lekker vrij buiten kan lopen; het park, de polder, bos en strand. Daar begint hij ook ondeugender en uitdagender te kijken. Wat een plezier geeft dat!
Inmiddels is Noah ook mooi op gewicht en kunnen we ons een leven zonder Noah niet meer goed voorstellen!

Met vriendelijke groeten,


Sonia van Oostveen

Noah nog in Spanje

In het bos

In het park



In de polder

Heerlijk op het strand

Geen opmerkingen:

Een reactie posten