vrijdag 11 juli 2014

Aankomst Schiphol 11-7-2014

Vanmiddag mochten we weer 3 honden verwelkomen uit Spanje. De honden vlogen mee met twee stagiaires die tien weken lang gewerkt hebben in de Refugio. Een van de meisjes had een poesje meegenomen, gered uit het dodingsstation.

Yasin
Mastinpup, nog geen vier maanden oud, maar het ziet er naar uit dat het een hele flinke jongen gaat worden. Heerlijk voor hem om geadopteerd te worden door een familie die op een boerderij in Friesland woont.  

Cristina
Nog een Mastinpup, ongeveer even oud als Yasin. Ze zaten ook gezellig samen in een transportkooi. Dit mooie meisje, waarvan Elvie haar nieuwe naam wordt, gaat een prachtig leven tegemoet bij haar nieuwe baasjes.
Splash
Eindelijk lijkt het geluk op het pad van Splash te zijn gekomen. Als enige overleefde hij het dumpen in een kanaal, daarna geadopteerd, maar na een jaar kwamen zijn nieuwe baasjes in de gevangenis terecht. Een aantal weken zat Splash samen met twee andere honden en een aantal katten opgesloten in het huis. De buren gooiden wel voer over de muur, maar verder zaten ze in hun eigen vuil. Gelukkig zijn ze door de mensen van ACE weggehaald. Deze lieve herder mocht mee naar Zuid-Limburg, zijn nieuwe baas maakt dagelijks lange wandelingen en Splash mag dan natuurlijk mee.
We wensen de honden en de adoptanten veel geluk !!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten