vrijdag 2 mei 2014

Tommie (voorheen Flippo)

Hier nog een berichtje van Tommie (Flippo).Tommie is nu een jaar bij ons en het gaat heel goed. Hij is erg aanhankelijk en ligt het liefst naast je in de stoel. Ook is hij lief naar de kleinkinderen toe. In de tuin rondlopen vind hij heerlijk. In de bossen loopt hij los en rent het liefst achter stokken aan, maar houdt ons goed in de gaten. Soms glipt hij wel eens de straat op en dan wordt het een kat en muis spelletje om hem weer mee naar huis te krijgen. Maar uiteindelijk geeft hij het toch op. Alleen zijn is ook geen probleem, gaat dan meestal in een stoel liggen slapen. Autorijden vindt hij heerlijk. Als we op fiets vakantie gaan dan gaat hij naar de 2 Spaanse honden van mijn zus en daar vindt hij het super gezellig.
Al met al gaat het dus uitstekend met Tommie. Ik voeg een paar foto's toe, waar hij voor en na zijn trimbeurt op staat. Hij wordt 2x per jaar getrimd. Eten is heel belangrijk voor hem en als hij de kans zou krijgen eet hij alles op wat enigszins eetbaar is, dat zit nog steeds in zijn systeem. .
Iedereen die we tegen komen tijdens de wandeling met of zonder hond wordt enthousiast begroet. Ook andere honden zijn geen probleem.

Groetjes van Tommie.
 

Doreth Dekkers






Geen opmerkingen:

Een reactie posten