maandag 5 mei 2014

Kenzo ( Noire)


Kenzo woont nu bijna een maand bij ons. 
Hij is zo bijgekomen. Steeds minder bang en veel zekerder van zichzelf. 
Hij heeft één grote passie en dat is pantoffels pikken. 
Vorige week zijn we voor het eerst naar de dierenarts geweest. Gewoon om de ervaring mee te maken en om pillen te halen voor zijn leishmania.
Hij was meteen de lieveling van de kliniek en kreeg voor alles een koekje. Oren nakijken: koekje, tanden nakijken: koekje enz. Enz.
Helemaal gezond verklaard gingen we weer naar huis en Kenzo gaat volgende keer als het echt nodig is (voor zijn prikken) vast probleemloos mee.
Loslopen in het park vindt hij prachtig en bekenden groet hij dan ook uitbundig. En we hebben heel veel bekenden, dus uitlaten duurt altijd wel even.
We zijn ook een keer op de trein geweest, maar dat was toch wel heel eng. Dat gaan we volgende week nog een keer doen. We hebben best wel geoefend door een paar keer alleen maar naar het station te gaan, maar werkelijk de trein ín was een heel ander verhaal. Toch zal hij daar wel aan wennen. En de beloning is dan dat we bij "oma" aankomen, die natuurlijk ook weer lekkers heeft.
Kenzo woont ook samen met twee katten. In het begin werd hij heel nerveus van ze, maar dat is nu ook helemaal over. Alleen de oudste kater wil niet veel van hem weten. Dat laten we gewoon zo. Ze zijn geen vrienden, maar ook geen vijanden.

Ik ben zo blij dat ik deze hond via ACE kon adopteren. 

Groetjes van familie Wouters en Kenzo.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten