woensdag 16 april 2014

Pixie ACE naam Inema

Dag allemaal van Ace-charity!

Zondag hebben we Pixie (voorheen Inema) opgehaald van Schiphol en wat was ze onder de indruk van alles!
Eenmaal thuis aangekomen, mocht ze lekker door huis en tuin snuffelen waarna ze languit met mij (Joyce) op de bank een hele tijd heeft geslapen.
Ondertussen is Pixie helemaal opgebloeid en leert ontzettend veel en vooral snel!! Zitten op commando, op haar plaats liggen als wij gaan eten, reageert op haar naam en weet precies wanneer we haar gaan uitlaten. Zindelijkheidstraining gaat al goed, alleen ‘s nachts heeft nog wat oefening nodig. Met uitlaten mag ze het laatste stuk al los en gaat ze idioot hard achter onze andere hond (Dena) aan rennen, welke dus ook ontzettend hard kan rennen. Een prachtig gezicht als zeg ik zelf!
Pixie vindt het heerlijk om tegen ons aan op de bank te liggen en lekker te spelen. En in de ochtend uurtjes, als mijn man Ron naar zijn werk gaat, bij mij op bed liggen. Ze vindt die warmte heerlijk!

Ze heeft wel wat last van verlatingsangst, maar we bouwen het langzaam op. Vandaag voor het eerst een uurtje alleen thuis geweest, waarna ik jankend en piepend van blijheid begroet werd. Het is zo’n schatje he.. ongelooflijk.. Ze is ook zo dankbaar.. Net als wij!!


Veel liefs.

Joyce, Ron, Dena & Pixie







Geen opmerkingen:

Een reactie posten