dinsdag 18 maart 2014

Verhaaltje over Helen

Hier even een berichtje over onze lieve Helen. Na 7 weken stage op de Refugio vloog Helen 4 maart met mij terug mee naar huis. Na een rustige vlucht kwamen we aan op vliegveld Rotterdam. Alle kooien door de beveiliging en eindelijk eruit! Toen ze mij zag op het vliegveld kroop ze meteen uit de flightcage. Een vertrouwd gezicht! Vanaf dat moment was alles goed. Iedereen werd begroet door Helen met d'r lieve koppie. Daarna snel naar huis naar haar 'Gouden Mand'.


Toen de voordeur openging begon de verkenning in huis. Tenminste dat dachten wij... in plaats van alles te verkennen trok Helen gelijk de speeltjesmand van mijn andere honden leeg. Ze voelde zich meteen thuis. Twee minuten later ging ze op de bank liggen met een stel knuffels op haar heen. Heerlijk om te zien! 
 

Onderhand is ze alweer twee weken thuis. En wat geniet ik van haar! Het is alsof ze nooit weg is geweest, het klikt met mijn andere honden, ze leert heel snel, is heerlijk bijdehand en eigenwijs, maar het is een geweldige hond in huis. Ennnn niet te vergeten.... ze is ontzettend dankbaar. Alles wat je haar geeft is ze blij mee en dat laat ze je dan ook wel merken. Alsof ze wil zeggen; BEDANKT!
 

Deze lieve meid gaat een geweldig leventje tegemoet en ze zal nooit meer wat tekort komen! We gaan dat kleine jaartje op de Refugio even flink inhalen. 
 

Mvg,
Kelly Zwaneveld (stagiair, adoptant Helen)


1 opmerking:

  1. Wat een ontroerend mooi verhaal ,en wat een prachtige fotos, van een hond die zich veilig en geborgen voelt . SUPER ............. veel geluk !!!

    BeantwoordenVerwijderen