zondag 23 maart 2014

Sponsors gezocht.

Ik ben Kelly Zwaneveld (19 jaar) en studeer op dit moment Dierenartsassistent Paraveterinair (1ste jaars). De afgelopen 2 maanden heb ik stage gelopen bij ACE op de Refugio. Hier heb ik met eigen ogen kunnen zien wat voor prachtig werk er dagelijks word verricht, maar uiteraard ook wat voor ellende zich afspeelt. Het was heel dubbel, het ene moment vloog een hond naar z'n 'Gouden Mandje', en het andere moment kwamen er weer honden binnen uit het dodingsstation, zwaar verwaarloosd en ondervoed. Het was altijd een dubbel gevoel. Van te voren hoor je altijd heel veel verhalen en reacties over organisaties, en zo ook over A.C.E.. Maar het is toch heel anders als je alles met eigen ogen ziet en er zelf aan de slag gaat. Ik heb de afgelopen twee maanden met heel veel liefde op de Refugio gewerkt. En wat geven die hondjes je een kracht om door te gaan, ongelofelijk! Er is aardig wat regen gevallen in de tijd dat ik er was, alles was doorweekt, hondjes hadden het koud en de stagiaires ook, maar als je dan die dankbare en smekende kopjes van de honden ziet geeft dat je zoveel kracht om weer keihard aan het werk te gaan. Allemaal voor hun. Er is geen tijd om in een hoekje te gaan zitten. De hondjes hebben je op dat soort momenten nog harder nodig dan anders.

Ik vond het heel moeilijk om na twee maanden weer afscheid te moeten nemen van de Refugio. Maar een deel van mijn hart ligt op de Refugio. Ik zal mij altijd in blijven zetten voor A.C.E..

Op 13 april 2014 doe ik mee aan de 10 KM Loop van Rotterdam. Door middel van deze loop wil ik graag zoveel mogelijk geld ophalen voor A.C.E.. Ik weet hoe hard ze het geld nodig hebben. Voor de loop en ik nog opzoek naar zoveel mogelijk sponsoren. Elke kleine bijdrage is welkom. Als u een bijdrage wilt leveren kunt u dit, tot 13 april, storten op het Nederlandse rekening nummer van A.C.E. (zie flyer).

Op 20 april zal ik zelf terugvliegen naar de Refugio om de cheque persoonlijk te gaan overhandigen, en om te gaan helpen. Het lijkt mij super om ze daar blij te maken met een mooi bedrag!


Wie gaat Kelly sponsoren, zij loopt de 10 km. van Rotterdam op 13 april 2014.
Ze gaat zelf van 20 tot 27 april naar Spanje om het bedrag te overhandigen ...symbolisch uiteraard want U wordt verzocht het geld over te maken zoals op de flyer staat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten