vrijdag 21 februari 2014

Vito voorheen Finde

Hola Ace,

Het is nu al weer 4 maanden dat ik hier in Nederland ben. Begin wou ik niks weten van al die vreemde mensen. Alleen nu heb ik wel door dat mijn baasje heel lief voor mij is. Ook bekende die vertrouw ik wel een beetje maar echte vreemde die krijgen een blaf concert te horen (Meneer heeft een behoorlijke zware blaf dat voor een hond van 9 a 10kilo!). Wat mensen dan ook weer afschrikt. Maar eigenlijk doe ik helemaal niks.

=) Althans zolang je geen bal in je handen heb. Want ik heb een fixa ... oh wacht even ik zie een b-allie... uh waar waren we gebleven oh ja ik schijn iet wat ,.. oh wacht even mijn  b-allie rolt weg dus moet hem even pakken... gefixeerd te zijn op ballen. Nu probeert de baas mij ook te leren dat  ik de bal terug kom brengen alleen vind ik dat idee totaal niks. Want alle ballen zijn van Vito.
Mocht er geen bal liggen dan heb ik genoeg knuffels waar ik uren mee kan spelen. Of gewoon een dopje van een fles. Als het maar beweegt en in mijn bek past kan ik er uren mee spelen. Ook vind ik het heerlijk om met mijn "zusje" Carmen te spelen dit gaat dan wel op bodeguero style wat dus gepaard gaat met flink wat gegrom, geblaf en wat kale plekken op onze lichaampjes.
Ook het spelen met de baas vind ik heerlijk. Ik ben nogal lomp dus een blauwe plek of een knauw die net iets te hard was is nog wel eens aan de orde. Want echt normaal bewegen kan ik niet als ik blij ben. Ik stuiter dan echt door de woonkamer heen en spring beetje te lomp op de schoot van de baas. Maar vind dat spelen wel heel leuk net als de baas.

=) Naar buiten gaan is nog wel een puntje dat ik moet leren. Want ik heb de tik om achter in mijn bench te gaan liggen en dan te hopen dat de baas mij vergeet. Vooral als het regent of hard waait heb ik totaal geen zin in rondje lopen. Maar is het droog en ik ben eenmaal buiten vind ik naar bos gaan of groot rondje lopen heerlijk. Als het nat is vind ik klein rondje meer dan zat. Want dan kan ik ook makkelijk alles doen en dan thuis lekker spelen.

=) Mijn menu bestaat uit een lekkere boterham in de ochtend en in de avond een lekker portie vlees. Soms word die boterham vervangen voor een stuk rib of zo wat ik dan totaal niet erg vind want dan kan ik lekker smullen van dat lekkers. Ook liggen er hier heel veel hoefjes en buffel rollen in huis dus mocht ik tussen door nog lekker wil knagen kan ik dat ook doen.

=) Na het avond eten ga ik meestal in rustmodes wat dan lekker bij de baas liggen betekend of in mijn bench. Ook maak ik dan van de rare geluiden want misschien weet de baas niet dat slaap. Dus af en toe een flinke kreun of zucht om duidelijk te maken dat ik slaap is zeer normaal. In de nacht slaap ik of op de stoel van de baas of in de mand of in de bench.


Zoals jullie lezen ik heb het naar mijn zin hier in Nederland en bij mijn baasje. Ik zend ook wat leuke foto's mee en een leuk filmpje.
saludos
Vito 



 En hier klikken voor het beloofde filmpje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten