dinsdag 11 februari 2014

Erna op bezoek in de Refugio.Pablo, Marcopolo, Lista en Marah

Afgelopen zaterdagochtend, toen het ook in Spanje langdurig regende, waren er vier pups binnengekomen in de Refugio. Deze vier, 2 reutjes, 2 teefjes, waren toen ze heel klein waren gevonden op de campo en daarna bij opvangmama Amalia ondergebracht.
Omdat het zo druk is en Amalia ruimte nodig had voor nieuwe puppy’s, moesten Pablo, Marcopolo, Lista en Marah, inmiddels ruim vier maanden oud, naar de Refugio. Ze waren helemaal van slag en kropen bij elkaar in een smalle ruimte. Nat en trillend wisten ze niet wat hun overkwam. Natuurlijk werden ze even later opgepakt en naar een droge plaats gebracht. Natuurlijk zullen ze snel wennen en ze hebben vooralsnog ook elkaar, maar het was toch wel triest om te zien.
Vooral Marah had het erg moeilijk, ze was best wel bang en durfde niet te komen. Zij is de donkerste van het stel en heeft sprekende bruine ogen. De andere drie zijn lichtbruin, met witte aftekening en hebben mooie groene ogen. Met iets lekkers waren ze wel te verleiden om dichterbij te komen, op de foto zie je twee van de vier pups. Ze vonden het spannend, maar kwamen wel.
Ze zijn gered, ze hebben een hok, genoeg te eten, maar het zou zo fijn zijn als ze in een gezin verder mochten opgroeien.
De gespikkelde hond die ook op de foto staat is Hoy, een hele enthousiaste, lieve hond. Hij wil er graag bij zijn en met je spelen.

Sinds vandaag is Pablo gereserveerd!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten