zondag 9 februari 2014

Andrix

Andrix werd in Spanje langs de weg gevonden met een open botbreuk in haar linker achterpootje. Lieve mensen hebben haar naar de Refugio gebracht waar ze werd behandeld en van een vrolijk roze gipsverband  voorzien. 

Op 4 maart 2007 kwam Andrix bij Jacqueline en haar gezin in de opvang.
Tijdens deze opvang periode heeft ze weer opnieuw goed moeten leren lopen en moest ze nog wat aansterken. Na 3 weken werd ze geplaatst maar kwam weer terug bij hun  in de opvang. Alsof het zo moest zijn, want ze vonden haar eigenlijk altijd al zo leuk dat ze blij waren dat ze haar zelf konden adopteren! Met het pootje is het helemaal goed gekomen. Andrix is een vrolijke, levenslustige hond geworden met als hobby: eten.


Sinds de opvangperiode  is Jacqueline altijd betrokken gebleven bij ACE. Ieder jaar helpt ze ook mee op de ACE dag bij de loterijkraam.

In 2011 heeft zij met haar gezin een bezoek gebracht aan de Refugio en op de terugvlucht 11 hondjes meegenomen.
Het met eigen ogen zien van de enorme inzet van de vrijwilligers en medewerkers en de nood, die er nog is, heeft grote indruk op haar gemaakt.

Vanuit haar werk in het ziekenhuis verzamelt ze sinds een aantal jaren allerlei hele bruikbare spullen voor de kliniek van de Refugio met name onderleggers die vooral gebruikt worden nadat de hondjes zijn geopereerd. In de Refugio zijn ze daar dan ook heel blij mee.

Onlangs heeft Jacqueline haar 25-jarig jubileum gevierd en in plaats van een etentje met collega’s heeft ze gekozen om het bedrag van € 1.000,00 !!!!!!  te doneren aan ACE.

Geweldig toch???
Samen met Andrix op de bank: 2 handen op 1 buik!
Voor Jacqueline dus een
 hele grote DANKJEWEL
voor haar geweldige inzet
achter de schermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten