dinsdag 24 december 2013

Navidad (Kerstmis)

Op 10 september mochten wij onze Carlos, die toen nog Navidad heette, ophalen op vliegveld Eindhoven.
Navidad, een echte Kersthond! Nu we weer bijna Kerst gaan vieren is het hoog tijd voor een update!

Carlos is een echt cadeau. Wat een fantastische hond! We zijn ongelofelijk blij met hem. Hij is vreselijk lief, super sullig, heel erg aanhankelijk, ontzettend braaf, hoewel hij weleens iets van het aanrecht pikt in een onbewaakt ogenblik. Maar ach, hij kijkt dan zo lief schuldbewust dat we het hem meteen weer vergeven!

Hij heeft een gehandicapt pootje waardoor hij minder makkelijk loopt. Maar we hebben een fantastische oplossing: hij draagt een schoentje als we hem uitlaten. (Die mocht hij overigens ook zetten voor Sinterklaas!) Met schoen rent hij als een malle en heeft nergens last van.
En hij heeft Leishmania. Gelukkig is het met medicijnen onder controle en gaat het heel goed op het moment.

Carlos is een waakhond van niks ;) maar een lievere vriend kun je je niet wensen. Wat een geluk dat we, toen we op vakantie in Spanje waren, 'toevallig' op de site van Ace terecht kwamen. We zagen zijn foto en hebben hem toen op kunnen zoeken in de Refugio. We waren meteen verkocht..
Carlos heet nu voluit: Carlos Henk Navidad de la Cala de Mijas. (Henk snap ik ook niet, maar was een idee van de kinderen.)

We zijn Fabienne en de andere mensen van Ace ontzettend dankbaar voor alle zorg aan onze hond besteed. We hopen dat in 2014 heel veel honden een goed thuis zullen krijgen en dat jullie de kracht en moed houden om door te gaan met dit fantastische werk!
Voor nu wensen we iedereen Feliz Navidad!

Een knuffel van Carlos
en groeten van
Valentin, Hanneke, David, Anne-Mei en Jian Ocheda




Geen opmerkingen:

Een reactie posten