maandag 9 december 2013

Lance!

We hebben Lance op 21 november jl. van Schiphol gehaald en het gaat heel erg goed met Lance. Het is een lief, warm hondje, hij is gek op mensen en wil niets liever dan knuffelen. Met mijn hondje Fabian (ook van ACE) is hij beste maatjes. 
's-Nachts doe ik hem voor de zekerheid nog in de bench maar dat vindt hij geen enkel probleem. Overdag gaat hij er zelf ook wel eens in liggen. Als hij er in de ochtend uitkomt, is het eerste wat hij doet spelen met Fabian.

De eerste week was hij  buiten extreem angstig. Alles was eng, auto's, fietsers, blaffende honden, zelfs de kerkklok die sloeg. Hij schoot hij dan in paniek van links naar rechts aan de riem. Ik heb zijn angst genegeerd en nu, twee weken later, kijkt hij nog nauwelijks ergens naar. Ik wandel vaak samen met een vriendin met in totaal dan vijf hondjes en dan is hij helemaal blij en vooral dapper in de roedel.

Ik woon op vijf minuten lopen van uitgestrekte bossen en probeer 2x per dag een grote wandeling te maken. Aanvankelijk dacht ik dat ik hem de eerste zes weken niet los zou durven laten lopen.  Maar sinds vier dagen loopt hij al los! Hij is erg gehecht aan hondje Fabian en blijft constant bij hem. En als ik hem roep, komt hij meestal direct, hij is erg op mij gericht. Hij geniet zo ontzettend van het los rennen en spelen met de andere hondjes, dat is erg leuk om te zien.

Ook met de twee poezen kan hij prima overweg, nadat de rangorde even door de katten was bepaald.
Terwijl ik dit type, ligt hij naast me op de bank te dromen, hij piept in z'n slaap.
Kortom, met hondje Lance komt het wel goed!
 
Hartelijke groeten, ook van Lance,
Annette Bruin
 
PS Lance is het zwarte hondje op de foto!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten