donderdag 31 oktober 2013

Olive (Anana) en Paddy (Marco)

Nadat onze ongelooflijk lieve, bijzondere Ayla (uit Turkije) op 15-jarige overleden was en kort daarna onze speelse, zachtaardige Podenco-Husky kruising Lizzy (uit Spanje) die haar laatste jaar mijn moeder zo heeft opgevrolijkt, voelde het ondanks onze 3 katten niet compleet.
Mijn moeder zocht weer een hond en dat werden Loetje (Juani) en Splinter (Super Mario). Wij keken zo ook mee op de ACE-site. Het gevolg... we zijn weer 2 lieve hondjes rijker, te weten Olive (Anana) en Paddy (Marco). Ze doen het beide heel erg goed, met ons, met elkaar en met de katten.
Olive is inmiddels veel minder bang en wordt steeds stoerder en zelfverzekerder. Ze speelt graag met andere honden (ook hele grote) en stokken. Paddy hebben we pas een dikke week en hij is een enorme enthousiasteling, vooral naar mensen toe. Voor grote honden is hij soms best een watje. Ze vullen elkaar dus aardig aan en ze vormen samen met onze 3 katten (1 uit NL, 1 uit Spanje en 1 uit Egypte) een heerlijk knus span (Nog niet toegekomen aan foto’s van Paddy met de katten, maar dat ziet er hetzelfde uit als Olive met de katten).
Onze grote dankbaarheid naar alle medewerkers en betrokkenen van ACE die zo'n goed werk doen en een geweldig voorbeeld zijn.  Ik hoop dat zij nog heel veel dieren kunnen helpen.
Dus mensen, koop geen (mode)hond bij een (brood)fokker. Er zijn al zoveel verschillende superleuke honden die nog een baas nodig hebben. Kijk goed welke hond bij jou en je situatie past. En... een volwassen of oudere hond past zich doorgaans snel aan en kost minder tijd dan een pupje opvoeden.
Help hen, dan help je ook jezelf; je krijgt er zoveel liefde voor terug.  
Groetjes,     Marcel & Marieke
Klik hier voor het filmpje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten