zondag 18 augustus 2013

Helmut

Helmut is nu al weer ongeveer 7 maanden bij ons. Correctie: Helmut heet sinds hij bij ons is Elmo, zoals die van Sesamstraat. Die naam past beter bij zijn karakter: een beetje onbenullig en erg lief. Bij aankomst was hij bang voor alles en iedereen, zelfs voor ons. Aan ons en ons thuis was hij heel snel gewend, maar alles en iedereen is soms nog wat lastig. Met andere hondjes is hij grote vrienden, hij wil met alle soorten en maten spelen en begroet ze al huppelend. Gelukkig hebben we een groot hondenlosloopterrein in het park om de hoek, waar hij elke dag met hondjes kan spelen. 

We kennen hem inmiddels goed en hij kent ons inmiddels ook goed. We gaan weekendjes met z'n allen kamperen in Nederland, we zijn op (kampeer)vakantie geweest naar Oostenrijk, hij heeft kennis gemaakt met de fietskar, gaat lekker met ons wekelijks in het bos wandelen en kan inmiddels al een tocht van 20 kilometer met ons lopen. En dan is hij niet eens moe, behalve het snurken 's avonds dan.

In Oostenrijk heeft Elmo het goed naar zijn zin gehad. Lekker wandelen, continu bij ons, lekker in het zonnetje liggen, in de sneeuw rollebollen (en opeten), met gondels omhoog, water drinken uit de beekjes en snurken in de tent. Ook de reis ernaartoe was geen probleem: lekker slapen op de achterbank. Hieronder wat fotootjes van onze stoere kerel op vakantie en op de bank bij ons thuis. Helemaal relaxed op de bank: hij steekt z'n tong altijd uit als hij ontspannen is. Hoe verder er uit hoe meer ontspannen.

Via deze weg willen we iedereen bij ACE dan ook bedanken voor al het goede werk dat ze doen en dat we Elmo hebben mogen adopteren als onze tweede ace-boxer.

Met vriendelijke groeten,

      Rudolf en Helena

en een poot van Elmo.
 


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten