zondag 18 augustus 2013

Chilli Pepper nu Donna aangekomen 11 augustus!

Chilli Pepper nu Donna

Zo jong en dan al afgestaan, daar stond je op de site van Ace, graag wilden we jou in ons huis opnemen.
Gereserveerd en dan wachten, op zondag 11-08-2013 was het zover we mochten je ophalen op Eindhoven, tijdens de vlucht mocht je mee in de tas als handbagage bij een lieve mevrouw met haar dochtertje, je had de hele vlucht lekker liggen slapen en toen was je er dan.

Zo klein, lief en wel een 'grote mond' , blaffen tegen de grotere honden op het vliegveld, nadat alle hondjes met hun adoptanten naar huis gingen vertrokken wij ook, autorijden was geen probleem, heerlijk slapen onderweg.
Thuis was het even wennen daar waren nog 2 Ace-hondjes, Quinto en opvanghond Teddy  en als je klein bent ga je gewoon blaffen en grommen.......hier hebben we nog wel wat werk aan, verder voelde je je gelijk goed thuis hier, echt een jonge hond ondernemend en vrij.
Ook ontvingen we een mail van foster mama Denise waar je mocht wonen tijdens je verblijf in Spanje ze schreef
 ....and I was the foster mother for the tiny Chilli Pepper who is coming to your home and heart today.... sweet en lovely...
 zo omschreef ze je.
Ja sweet en lovely is ze, we zijn heel blij met haar, ze ligt graag op schoot zit aan je voeten, als ze maar bij je kan zijn, we hebben er vertrouwen in dat het met onze en andere grotere honden in de toekomst goed gaat .
Inmiddels na een kleine week thuis te zijn  vind je het heerlijk om te spelen met knuffels, balletjes en botjes, spelen met de2 anderen hier is moeilijk omdat ze een stukje groter zijn, maar af en toe uitdagen.......natuurlijk.
Verder ben je de waakhond, alert op alles, gaat voorop naar buiten als je iets hoort en de andere 2 achter je aan.
Donna is een heerlijke jonge hond.
 
Wij zijn ook opvanggezin voor ACE
p.s  de bodeguero op de foto is Teddy hij staat in de Telegraaf van zaterdag 17 Augustus, TEDDY zoekt nog een thuis !
 
Fabienne bedankt, Denise thanks(for fostering) en het team natuurlijk .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten