donderdag 8 augustus 2013

Aiko vh Filemon een half jaar geleden geadopteerd.

Het gaat hartstikke goed met Aiko! Hij heeft zich volledig aangepast aan het leven in Nederland en hij is enige tijd geleden geslaagd voor de puppy cursus.

Het is een hele sociale hond geworden die lief is voor kinderen, andere mensen en honden. Hij deelt zijn voer of speeltjes, zonder problemen, met andere honden of mensen/kinderen. 

Aiko is ook een echte waterrat geworden! Hij vind het heerlijk om te zwemmen of het nu een sloot, meer of zee is. Zijn favoriet is toch de zee. Dan kan hij ook lekker uit zijn dak gaan op het strand!

Aiko is nu al wel een beetje aan het puberen waardoor hij soms Oost-Indisch doof is. Vooral als we in het bos lopen. Maar ja, het is natuurlijk ook erg leuk om achter de vogels aan te gaan.

Zijn schildklier probleem is gelukkig over. Na twee keer een antibiotica kuur en andere medicatie, ben ik overgestapt op ander voer. Aiko krijgt nu alleen biologisch voer( nutro) en snacks. Dit kan hij goed verdragen en groeit hij goed op.

Ik heb een paar foto's van Aiko in de bijlage toegevoegd. Hier zit ook een foto bij van Diesel. Dat is zijn grote Spaanse vriend, ook geadopteerd via de ACE. Diesel was eerst erg bang voor honden, maar niet voor Aiko. Alsof Diesel wist dat Aiko en hij dezelfde afkomst hadden en taal spraken. Het is dikke mik tussen die twee! Onwijs leuk om te zien! Ook hebben ze dezelfde eigenaardigheden. 

Aiko is een ontzettend mooie en lieve hond die mij, en veel anderen, veel plezier geeft!


Didi Mulder





Geen opmerkingen:

Een reactie posten