maandag 10 juni 2013

Roos aangekomen in de Refugio en had een geweldige verrassing voor Fabiënne bij zich!!


Weken hebben we meegeleefd met onze ROOS, waar we zo trots op zijn. Toen ze vanmorgen eindelijk aan gereden kwam viel ze in onze armen en gingen de traantjes van geluk, van voldoening, van trots en ook zware vermoeidheid over haar heen. Wat... een prestatie, wie had dit gedacht, maarRoos heeft het "echt" gedaan. Mensen vonden haar idee in het begin gek en onmogelijk maar Roos deed het. Het was meer dan waard voor onze hondjes.
We vinden het echt geweldig, een apart moment overviel ons allemaal, en met een gezellige babbel en de hondjes om ons heen zag je Roos stilaan een beetje ontspannen, een pak van haar hart viel van haar af. Ze besefte het denk ik nog niet goed, maar ze was bij ons !!!


Veilig en wel dankzij haar ouders en stiefvader, die net als wij allemaal zo gelukkig waren, moe maar oprecht blij hebben we dit samen gevierd.
Graag onze dank aan de ouders, de stiefvader, de mensen, vrienden, vrijwilligers die hielpen aan deze tocht, aan deze ongelooflijke prestatie, met dank aan de donateurs, aan Natasha die alles zo goed organiseerde zodat elk van ons mee kon volgen de dagen dat Roos onderweg was. Kortom, iedereen een grote pluim.
Maar vooral Roos, want haar idee werd werkelijkheid, en je moet het toch maar doen. Als mooiste van haar tocht vond Roos een zwervertje op straat, zijn grote bruine ogen keken ons aan vanuit de Camper. Morgen meer nieuws over Roos en haar aankomst, en over haar zwervertje van onderweg.
Fabienne
Laatste meters op de fiets en aankomst Roos: klik hier.
Aankomst Roos en overhandigen cheque: klik hier.

1 opmerking: