zaterdag 5 januari 2013

Bericht van Armani

Lieve ACE-vriendjes,
Hier ben ik weer, Armani ! Ik ben nu 1  jaar bij mijn nieuw baasjes en wat heb ik het naar mijn zin !!!!
Wij gaan regelmatig sporten in het recreatie gebied of langs het strand en in de duinen, daar kan ik heerlijk los rennen en spelen met alle honden !
Ook mag ik gezellig mee uit eten of heerlijk op het terras zitten en kijken naar alle voorbij komende honden. Ook mag ik gezellig mee weekendjes weg, slapen in een hotel en stiekem slaap ik dan ook wel eens op bed !
Wat een heerlijk leven heb ik toch en wat een verwennerij ! Dit hou ik eeuwig vol ! Ik wens iedereen zo een gouden mandje toe en hoop dat ook het komende jaar veel van mijn vriendjes en vriendinnetje uit Spanje zo’n gouden mandje zullen krijgen !
Even heb ik zitten tobben met mijn darmgestel. Na veel onderzoeken kwam men erachter dat ik IBD had (Inflammatory Bowel Disease). Dat kun je vergelijken met de ziekte van Crone. Het is een ontsteking in de wand van het maagdarmkanaal. Ik ben nu op een hypo-allergeen dieet, maar gelukkig wordt ik nog heerlijk verwend met verse vis en koekjes ! Ik krijg momenteel medicatie en wordt zeer regelmatig door de dierenarts gecontroleerd. Zodra de medicijnen goed aanslaan, worden deze snel mogelijk weer afgebouwd.
Ik doe het gelukkig super goed en de medicijnen slaan aan! De dierenarts en mijn baasjes zijn super trots op mij en gaan er dan ook vanuit dat het weer helemaal goed gaat komen !!!!
Ik en mijn baasjes willen iedereen een geweldig 2013 toewensen, dat al jullie wensen in vervulling mogen gaan en er ook dit jaar, 2013, veel hondenvriendjes uit Spanje net zo een gouden mandje mogen vinden als ik.
Hondengroetjes,
Armani !

Hier nog wat foto's van mij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten