maandag 3 december 2012

update over Pablo vh Nalo

We willen jullie allemaal graag vertellen hoe het met Pablo gaat.

Hij is nu precies 2 maanden bij ons en heeft duidelijk zijn plek bij ons ingenomen.
Het is een kleine rakker en best wel stoer, maar alleen als hij toch dichtbij zijn grote nieuwe vriend, Boris, mag blijven. Het is echt best vaak een geval van zwaan-kleef-aan. Waar Boris is, daar is Pablo (zie foto's).

Maar het blijft bovenal een kleine rakker. Hij knaagt graag aan alles en we moeten hem dan ook goed in de gaten houden. Pennen, schroevendraaiers, sleutelhangers en zelfs 2 tv-kabels zijn al gesneuveld. Het kussen in zijn slaaphok wordt ook beetje bij beetje zorgvuldig ontleed.
Pablo heeft inmiddels leren spelen en dat doet hij dan ook graag. Het liefst rent hij achter oude sokken - met een knoop erin natuurlijk - aan en doet daar graag een trekspelletje met je mee.
Pablo is niet meer mager, zijn vacht glanst.
Alhoewel grote vriend Boris de uiteindelijke baas is van de twee, weet Pablo toch regelmatig zijn zin te krijgen. Boris' speeltje en kussen vindt hij superleuk!

Wel is hij (nog) niet gecharmeerd van het Nederlandse weer. Vanochtend kroop hij gauw terug in zijn slaaphok en moest eruit gehaald worden. Nat, koud, vorst; nee dat is niets voor Pablo. Nog niet, hopen we, want hij heeft geen keus hier in het koude Noorden!
"""""

Gr.
Heleen




Geen opmerkingen:

Een reactie posten