zondag 23 december 2012

ACE SHIN tekende convenio met de gemeente van MALAGA!!!

Het gebeurde verleden week, maar nu hebben we de officiële documenten gekregen, en is het nieuws reëel,
en willen wij dat graag met jullie delen. 

ACE SHIN tekende een overeenkomst met de gemeente in Malaga, voor het Malaga dodingstation, dat zij, en dat doen we al jaren, zoveel mogelijk hondjes uit het dodingstation zullen redden als mogelijk is. We gaan trachten samen te werken en proberen om het aantal hondjes dat jaarlijks wordt afgemaakt te verminderen.
Malaga staat open voor sterilisatie projecten, educatie op scholen, studenten en wil honden die een kans hebben zelfs langer dan 10 dagen laten leven. Ook zal ACE SHIN kosteloos de hondjes uit dat station kunnen halen. De andere dodingstations doen helaas hier niet aan mee. 
Malaga zet in ieder geval de eerste stap. 

Een officiël document werd door ons beide ondertekent. We hopen dat samenwerken kan leiden tot een betere samenwerking met als doel kansloze honden wederom een kans te geven, mensen bewust te maken om hun hond te laten steriliseren of castreren, kinderen laten inzien dat het anders kan, dat een hond voor het leven is en niet voor maar even. Een mentaliteit veranderen is niet eenvoudig, generaties lang zijn dieren hier in Spanje niet wat ze voor ons betekenen, maar alle begin is moeilijk. We zijn blij dat we samen een stap naar elkaar hebben gezet.
 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten