donderdag 18 oktober 2012

Isbor nu Kwiebus

Kwiebus is 30 augustus bij ons komen wonen.
Kwiebus is inmiddels goed gewend aan zijn leventje hier en voelt zich inmiddels helemaal thuis.
Het is natuurlijk een beetje afwachten hoe het allemaal ging want ja hij is al een oud mannetje, maar hij doet het voor zijn leeftijd heel erg goed.

Hij is inmiddels dikke vriendjes geworden met de poezen waar we erg blij mee zijn  en Onze Babs(een bullemeisje die we al 6 jaar hebben)vind het ook wel best zo’n oude man in huis.

Kwiebus is al behoorlijk gegroeid van ongeveer 17 kg naar 24 kg, jaja hij krijgt al een buikje.
Ik wil er graag nog één kilo bij dan is het mooi geweest want er zitten natuurlijk wel oude pootjes onder dat lichaampje.

Ver lopen is er met Kwiebus niet echt meer bij maar daar hebben we nu een hele mooie oplossing voor gekregen(welkomskado van vrienden  ),de Kwiebus sjees en ja hoor hij vind hem geweldig.

Als Kwiebus moe is dan gaat hij op zijn remmen staan en kijkt hij je aan “het is mooi geweest” dan gaat hij in de sjees en mag ik het zware werk doen, ach is goed voor de conditie en Kwiebus heeft plezier en daar gaat het om.

Zo zijn we laatst ook naar een Bulldogdag geweest, Kwiebus vond het geweldig en de mensen vonden Kwiebus geweldig want ja hij is inmiddels beroemd onder de bulldogmensen”het bulletje uit Spanje en is al 10 jaar” .

Kwiebus is een hele gezonde,energieke Bull, zelfs de dierenarts stond er van te kijken, Kwiebus had een ontstoken oortje en moest dus kennismaken met de dierenarts en hij moest direct lachen om zijn oogjes en zei ”daar krijgt hij zeker alles mee gedaan” want ja die oogjes he,hij kan zo zielig kijken en ook daarom werd ik verliefd op hem en het is zo’n schat!!
Je kan hem bijna niets weigeren, ook al doet hij soms dingen die niet mogen.
We willen jullie nog even bedanken dat Kwiebus hier zijn oude dag mag slijten, we hopen dat we nog een paar jaartjes van hem mogen genieten en want dat doen we elke dag!!!

 Dikke knuffels van Kwiebus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten