maandag 10 september 2012

Nieuw broertje voor Scooby en Laika

Maandagavond 3 september mochten we op vliegveld van Rotterdam ons 2e A.C.E hondje Luigi ophalen!!!!...
Hij was de enige A.C.E passagier en werd netjes door een  lieve dame naar de uitgang gebracht! (mijn dank hiervoor dat er zulke lieve mensen de moeite nemen een hondje te willen begeleiden)
Met mij stond vrijwilligster Ria van Ommen-Durand van A.C.E om samen het hondje in ontvangst te nemen en de nodige papieren af te handelen. maar bij deze ook nog mijn Hartelijke dank want ook deze vrijwilligers mogen wel eens bedankt worden...daar ze tot laat in de avond klaar staan voor de hondjes en hun adoptie ouders!!!!!!!!!!! en allemaal in eigen vrije tijd!!!!!!!!!!!
Laat in de nacht kwamen we thuis en heb Luigi eerst kennis laten maken met mijn andere twee hondjes Scooby (ace) en laika en dat ging heel erg goed en ze accepteerden hem meteen!
Luigi voelde zich al meteen thuis en speelden al snel met zijn nieuwe broer en zus .......het lopen aan de riem ging prima en het spelen op het grote veld verliep prima!!!
Luigi is een aanhankelijk hondje erg lief en heeft een heel zacht karaktertje....hij volgt mij overal, ligt dicht tegen mij aan en het is echt een kroelhondje!!!! Na nu ruim vijf dagen lijkt het of hij er al jaren is en draait lekker mee in het gezin dus ik durfde het met hem aan om hem mee te nemen naar de A.C.E dag en daar had hij de grootste pret!!!!
Ben zo blij met die kleine Luigi bedankt dat jullie mij weer zo n heerlijk ventje toestuurde!!!!!!!!!!!!...

Klik Hier voor een paar leuke foto's