vrijdag 3 augustus 2012

Scooby krijgt er een ACE vriend(in) erbij !

Vol verwachting klopt ons hart............in volle spanning wachten we op ons 2e adoptiehondje van ACE!
 
In December 2011 kwam ons 1e hondje aan op schiphol....het was allemaal spannend want je wist niet hoe het allemaal ging lopen en hoe alles zich zou ontwikkelen met het hondje, maar tot onze grote vreugde is het allemaal goed gegaan en zijn we heel erg blij met onze SCOOBY en zouden hem niet meer willen missen!
Het gaat uitstekend met hem en hij is hier helemaal thuis in het gezin.....een enkele angst is er soms nog als ik hem de hondenriem om wilt doen (zeker die rolriem) dus heb de riem vervangen door een gewone leren die je lekker makkelijk om je pols kan doen en hij vind het nu een feest als ik hem de riem om ga doen want dan mag hij lekker mee zonder dat geratel van die akelige riem waar hij zo bang voor was....hij is dol op alles en iedereen een allermans vriendje en heeft al heel wat aaien over zijn bolletje gehad.
Met mijn eerste hondje kan hij uitstekend opschieten (7jaar) en ze stoeien heel wat af met elkaar zo leuk om allemaal te zien!... Als ze uitgespeeld zijn zoeken ze ieder hun eigen plekje op....mijn ene hondje in de mand maar Scooby kruipt naast mij lekker tegen mij aan!...Hij voelt zich heerlijk vertrouwd....
En dan nu is het tijd voor een ander hondje erbij want waarom zouden we er nog niet een gelukkig kunnen maken en een mandje is over want scooby gaat er niet in!!!! dus.....er is er nu een rereserveerd voor ons en we wachten vol ongeduld op het bericht dat we ons nieuwe hondje op mogen halen en een liefdevol thuis mogen geven...je bent welkom lieverd!!!
Hier wat foto s van Scooby en mijn andere hondje Laika