maandag 27 augustus 2012

Foxy (nu Faro) en Pilipili (nu Isa)

Hallo ACE,

Twee jaar geleden hebben wij onze eerste hond van ACE geadopteerd (Foxy, nu Faro). Echt een geweldige hond! Onze oude Friese Stabij overleed helaas afgelopen februari en 15 april hebben we onze tweede ACE-hond van Schiphol gehaald (Pilipili, nu Isa). Ook met haar zijn we erg blij. Ze kan erg goed met Faro, ze spelen vaak met elkaar. Met onze eigen katten en konijn gaat het erg goed, maar ze is heel fel op andere katten. Dat is soms wel een beetje lastig met loslopen. In september gaan we met haar naar de hondenschool.
Pasgeleden zagen we een oproep waarin oppas werd gezocht voor ACE-hond Risa, toevallig ook uit Friesland. Risa is in juni 3 weken bij ons geweest en komt over een paar weken weer. Onze honden en wij vonden het erg leuk dat ze er was. Wij passen vaker op honden en we vonden het erg leuk om op een hond te passen die ook van ACE komt. We willen dit dan ook wel vaker doen.
Ik ga ik oktober/ november een maand stage lopen bij ACE en ik heb er heel veel zin in!
Een tijdje geleden kregen we een mailtje van Beverley Wing waar Isa in opvang heeft gezeten. Ze wou graag weten hoe het met haar ging, want ze mist haar zo erg. We hebben foto's gestuurd van haar en daar was ze erg blij mee.
We zien heel erg uit naar de ACE-dag op 8 september!!

Groetjes, Irene, Corinne, Hilly, Faro en Isa.


Klik HIER voor de foto's