woensdag 4 juli 2012

Candela weggelopen omgeving Schinnen !!!

Helaas is Candela er vanmorgen vroeg vandoor gegaan. Ze heeft zich losgerukt en heeft het vervolgens op een lopen gezet. We hebben overal gezocht, vanaf vanmorgen 6 uur tot nu toe, maar we hebben haar niet meer gevonden.  We hebben alle instanties geinformeerd en we hebben haar als vermist gemeld bij Amivedi. We vinden het heel erg want het ging vooralsnog erg goed en we zijn al erg aan haar gehecht. We hebben Karin nog even niet geinformeerd in de hoop dat we haar nog terugvinden. Maar als je hier in de omgeving gaat zoeken en je je realiseert waar ze allemaal zou kunnen zitten, dan zakt de moed je wel in de schoenen. We weten ook niet wat ze doet, of ze blijft rennen (en misschien al ver weg is), of dat ze zich gaat verstoppen of misschien iets anders. We kennen haar gedrag ook nog onvoldoende.
Ze zoekt vreemde mensen zeker niet op, ze is een beetje schuw, en ze liep aan de riem ook vaak liefst gewoon maar door, op het gesnuffel op de haar bekende route na.  Ze is ook niet gewent aan het verkeer.
Kortom, we weten het even niet meer.

We zijn eventueel bereikbaar op 0614656163 (Vincent) of 0654608968 (Sylvia)

Candela is een teefje van 45 cm. hoog, weegt 12 kg.
Ze is sinds 24 juni bij de adoptanten.

Nagekomen bericht !!!!


Candela heeft zich vanmorgen met flexi rollijn en al losgerukt en is in paniek weggelopen.
Ze heeft een rode halsband om en de flexi rollijn achter zich aan.
Ze is weggelopen in Schinnen, Achter de Kerk, in de richting van Schinnen centrum.
Candela is een kruising met een terrier-achtig voorkomen. Ze is slank, ruwharig, beige van kleur, heeft een schofthoogte van 40 a 45 cm en heeft opvallend lange wimpers.
Ze is wat schuchter maar wel heel vriendelijk.
Ze was pas kort bij ons en heeft nog geen echte binding met haar nieuwe omgeving. Ze is ook weggelopen in een richting waar ze de weg niet kent.
Wij missen haar heel erg.
Mocht iemand haar zien of gezien hebben of anderszins informatie over haar hebben, dan zijn wij bereikbaar op 0614656163 of 0654608968.
Hieronder de recentste foto's