zondag 24 juni 2012

Voetballen !!

Hallo lieve mensen,
Zijn jullie over de kater heen van het verlies van Nederland???
Zo ja, dan komt de volgende kater,let wel, dit verhaal is waar gebeurt, een beetje behoorlijk STERK overdreven, maar toch:
Kom vanavond thuis met mijn drie Spanjaarden en al op de oprit waren ze behoorlijk opgewonden, dat wil zeggen, ik werd nog net niet door de mazen van het hek heen getrokken, dus ik dacht nog, hier heeft iets gelopen of gekropen, mijn cockers zijn immers jachthonden?
Wat bleek, er zat een joekel van een egel vlak voor de staldeur en Jordy, cq Wesly Snijder, vond het nodig om daar maar even mee te voetballen, was echter de stekels vergeten, maar toch, dat mocht zijn pret niet drukken, een echte voetballer laat zich immers niet kisten, tenminste HIJ niet,maar miste het doel, dwz. staldeur op een haartje na.
Toen moest Joey, cq een aangekochte speler van twee miljoen!!! ook nog een Spanjaard!!!!!!! hoe erg kan het zijn!!!! zich er zo nodig even mee bemoeien want voetballen is immers een teamsport, maar die vond al gauw dat het"buiten spel" was, dus ik heb de wedstrijd gestaakt, voor heel even, meer om de verhitte gemoederen te bedaren, want  me myself , ik heb geen ZAK verstand van voetballen maar toch...Jordy voor de show een gele kaart en verder ging de wedstrijd . Echter, ik was kleine James, cq Rafael van der Vaart, vergeten, die wil de egel het doel intrappen ,alleen...ze waren het even vergeten door het vuur van het spel: IK ben scheidsrechter, dus ik vond dat de wedstrijd nu definitief moest worden gestaakt vanwege verbaal geweld, en het gehuil en gebrul van scanderende teksten. 
Maar toch, ik zit hier nu met drie zeer teleurgestelde cockers in huis, en waarom??
Je ziet ze denken, wij hadden deze wedstrijd makkelijk kunnen winnen, maar ja, weer een verkeerde scheidsrechter he??
Maar lieve mensen, weest niet bevreesd, heb slachtofferhulp aangevraagd voor de egel en die kan maandag al in therapie , heb hem nl. opgegeven voor de cursus traumaverwerking en omgaan met angst en paniek...
En hoe kom IK morgen de dag door met mijn Spanjaarden??? Ach, de liefde van een cocker gaat door de maag, dus lekker kluifje, we kijken even niet meer naar voetballen en zo is een ieder weer tevreden, zelfs ik haha..
Groetjes van Jordy, Joey, James en de "scheids"Tieske Nieland.
 
Naschrift: de egel heb ik in veiligheid gebracht, heb hem/haar aan de andere kant van het hek gezet met blote handen, met als gevolg dat ik nog net niet naar de Spoedeisende Hulp moet vanwege mijn kapotgeprikte  en bloedende handen door de prikkende stekels. Hoezo, love hurts????