zondag 13 mei 2012

Stela even voorstellen

Hallo
Ik zal me even voorstellen ik ben Stela, ze noemen  me Puck en daar luister in best goed naar al zeg ik het zelf, na ruim anderhalf jaar bij al die hondjes in het asiel  van die lieve mevrouw Fabienne te hebben gewoond, ben ik nu in Nederland , opvang noemen ze het hier.
Met zo'n grote vogel heb ik gevlogen en eenmaal in Nederland stonden er wel veel mensen te wachten, met 3 van hen mocht ik mee in de auto, lekker op een zachte deken ff slapen van de lange reis, na een uurtje stopten we gingen een huis in en daar stonden 2 honden-vriendjes op me te wachten, met wie ik het gelijk goed kon vinden.
Heb hier maar gelijk het beste plekje voor mezelf gereserveerd, op de bank....haha, die kleine die hier woont kan er niet opspringen en die grote mag het niet.....bof ik even.
Verder zeggen ze dat ik het zonnetje in huis ben, vrolijk en aanhankelijk, ook doe ik al bijna al mijn behoeftes buiten, ik leer snel, als er vreemde komen blaf ik even en als ze me aan staan vind ik het heerlijk om op schoot te liggen of een knuffel te krijgen, ook van die kleine mensen die hier regelmatig komen.
 Verder ben ik 34 cm hoog en weeg bijna 8 kilo.
Hoewel ik het hier prima naar mijn zin heb, ben ik nog opzoek naar een adoptiegezin waar ik voor de rest van mijn leven mag blijven wonen, mijn gouden mandje," maar beloof mijn opvangmama dan dat je heeeel goed voor me zult zorgen, want ze vind me echt een schatje en snapt niet waarom ik zo lang in het asiel heb gezeten".

Als je me wilt komen bezoeken mijn opvanggezin woont in het midden van Nederland, hopelijk tot snel.........
Hier wat foto's van Puck en ook 2 filmpjes