vrijdag 20 april 2012

Bassie voorheen Sebastiaan heeft een gouden mand !!!

Met Bassie gaat het super! Het is een fantastische hond! Hij luistert enorm goed, loopt super aan de riem, kan met alle honden opschieten en is een echte schoothond :-). Hij is helemaal idolaat van mijn vader (echt me and my shadow hahaha). We wandelen vaak met Bassie in het Purmerbos en in de directe omgeving van het huis (park, bos etc). Hij ziet er ook echt fantastisch uit (zie foto's).

Enig minpuntje is dat hij doodsbenauwd is voor de dierenarts. Hij heeft daar blijkbaar niet zo'n hele goed ervaring mee gehad. Na ongeveer een maand had Bassie last van kennelhoest. Hij raakte echt helemaal in paniek toen hij een prikje kreeg. En hem lichamelijk onderzoeken gaat ook niet al te makkelijk. Wij kunnen zelf wel alles met hem doen bv aan z'n voeten en z'n oren komen enz. Is denk ik ook een kwestie van vertrouwen.
Gelukkig heeft onze dierenarts heel veel ervaring met paniekerige honden. Dat scheelt enorm.

Wat ons ook is opgevallen is, dat hij regelmatig op zijn tenen bijt. Echt heel hard, tot piepen aan toe. Vanavond gaan we weer even voor een check-up naar de dierenarts, hopelijk vindt de dierenarts de oorzaak, zodat het verholpen kan worden. Maar verder is het echt een moordhond en we zijn ontzettend blij met onze Bassie!

Geschreven door de dochter van de adoptanten
de familie Gootjes.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten