zaterdag 31 maart 2012

Update Risa

Hallo hier even een reactie,over de nazorg van ons Spaanse zonnetje Risa, {voorheen Reese 4530 } nu al weer ruim drie maand bij ons .
Ik weet alleen maar te vertellen,dat we super super blij met haar zijn !!!
Ze is een  en al vrolijkheid, ondeugend  erg ondernemend , en temperamentvol,een echt jagertje: konijnen,veldmuizen en vogels  zijn niet veilig,daar rent ze achteraan !!!!!!!!!!!!!
En snel dat ze gaat !!!!!!!!! Gelukkig komt ze steeds weer ,alhoewel ze ons wel in spanning laat .
Af en toe bang voor mannen ,en voor enge dingen zoals de opgerolde  tuinslang, vreemde geluiden, niet te vergeten de vliegtuigen die soms een hels kabaal maken over  ons dorp.{vliegbasis}
Risa volgt een tijdje  hondentraining,,en dat vind ze leuk, ze is leergierig,en heeft al veel geleerd : zit ,sta,volg,af enz.
Wij vinden ACE een goede stichting, en  sinds kort ben ik{ Pietie}  huisbezoekster geworden:  {al 4 gouden mandjes }
Een tijdje terug hadden wij een oproep gedaan,om tijdens onze vakantie voor Risa  te zorgen ,en dat is gelukt, in mei gaat ze 3 weekjes naar Ace vrienden in Sneek .
Zo zie je maar eens hoe je elkaar op die manier kunt helpen !! O ja, ze is bij de dierenarts geweest,en  nog behandeld voor DEMODE X,dat is een huidziekte, gelukkig is ze hiervan nu hersteld.  Hier nog wat leuke fotos van  Risa .
Verder wens ik nog vele gouden mandjes weg te geven , iedereen heel  veel geluk met de nieuwe  hond.
Een geweldige aanwinst: Liefde vertrouwen en geluk voor mens en dier!!!
Lieve groeten uit het hoge noorden van Trino-Pietie en een pootje van Risa

24 maart 2012 onze knappe Spaanse Risa !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten