woensdag 28 maart 2012

Stine voorheen Shonowa, nu 4 maanden thuis.

Wat was hondje Stine klein toen ik haar ophaalde! Maar ze zat boordevol energie, zoals het ook hoort voor een pup van 4 maanden. Toen we thuis waren aangekomen ging ze meteen in de voor haar bedoelde mand liggen. Lekker op haar ruggetje, heerlijk op haar gemak.
Stine kwam op 5 december van Malaga naar Schiphol gevlogen en op 6 december heeft Erne, medewerkster van ACE, haar aan me overgedragen. Toen moest ze nog een urenlange reis maken met bus en trein en bus. Vermoeiend hoor, zo'n lange reis voor zo'n jong beestje!

De dag na de treinreis heeft het kleintje gebruikt om van de honden in de buurt af te kijken dat het de bedoeling is voor een hondje dat je plasjes en poepjes buiten doet, en niet, na afloop van de wandeling, binnen. Een slim hondje, onze Stine! En wat kregen we veel aanspraak, iedereen was verliefd op de piepkleine parmantige Stine. En nóg - ze is nu bijna 8 maanden  en ruim twee keer zo zwaar en groot als toen ze bij ons kwam - heeft ze veel fans. Het is dan ook een knappe verschijning met een vrolijk, kalm en zachtaardig karakter. Ook de meeste honden vinden haar heel leuk, zodat ze vaak lekker kan spelen.
Zelfs de dierenarts en de assistente waren helemaal weg van haar. Gelukkig hoefde ze daar alleen maar twee entingen en een wormkuur, en was alles in orde met haar.
Stine is echt de ideale hond voor ons!
Groetjes,
Hilda

STINE 10 dec. 2011

STINE 1 jan. 2012

STINE  7 jan. 2012

STINE 4 feb. 2012

STINE 4 feb. 2012


STINE 11 mrt 2012

STINE 11 mrt 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten