donderdag 29 maart 2012

Quentino, nu Rubio(betekent blondje in het Spaans).....

Ons hondje kwam woensdag een week geleden(21-03) aan op schiphol. Hij kwam redelijk hyper uit de box. Eigenlijk is hij de hele terugreis hyper geweest.
Bij thuiskomst leerde hij onze kindjes kennen en dat klikte meteen. Hij was meteen een stuk rustiger en viel lekker in slaap. Ik mocht hem dezelfde avond al in
bad doen, dit vond hij prima. Ook mocht ik hem al knippen, hij zat vol klitten en verviltingen. Hij vond het allemaal ok!! We gaan hem volgende week naar de trimsalon brengen, eerst maar even wennen. De volgende ochtend naar de dierenarts en pipetje gehaald tegen vlooien, alles is ok.

Nu een week later: Het is een super gehoorzaam hondje. Wij hadden ons op het ergste voorbereid, maar hij is heel lief, aanhankelijk en gehoorzaam. Ik had hem al opgegeven voor een cursus, maar die ga ik omzetten in een gevorderde cursus want dat is gewoonweg niet nodig! Hij vindt het heerlijk als we lekker lang met hem wandelen. We gaan dan ook veel naar de soesterduinen. Hij heeft ook al een paar keer los gelopen en dit ging goed. Wel heeft hij iets tegen bepaalde mannen, daar kan hij heel hard naar blaffen. Wij denken dat hij geslagen is door een man of iets dergelijks. En ook heeft hij al gezwommen, hij dook zo achter een eend aan! Ook vindt hij het heerlijk om in de zon te liggen(blijft toch een Spanjaard ;-) Al met al wordt hij weer een beetje zichzelf.

En toch merk je dat er iets gebeurd is in zijn verleden door bepaalde dingen. Ongelooflijk dat mensen dit soort dingen doen!!!Zo'n brave hond met zo veel liefde in zich.
Nou, wij zijn in ieder geval heel blij met onze rubio en hij met ons! Bedankt voor de goede afhandeling ACE!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten