maandag 19 december 2011

Ik ben Solomon en ik zoek een baasje !!!


Hallo potentiële baasjes mijn naam is Solomon  en ben 3 jaar oud. Sinds 13 December 2011 zit in de opvang bij mijn lieve opvang baasjes in Ferwert die wel een heel groot geduld met mij gehad hebben omdat ik niet erg goed kon wennen aan het nieuwe leven in een warm huisje.
Ik heb een hele moeilijke start gehad en heb het mijn opvang baasjes erg moeilijk gemaakt maar ik begin me steeds meer op mijn plaats te voelen. Nu ben ik al zo goed geleerd dat ik samen met mijn baasjes aan tafel zit te eten en elke dag de website van ACE bekijk hoe het staat met mijn status.... helaas elke dag weer een teleurstelling..geen "Pre-Reservation" of "Gereserveerd" dus we moeten nog even afwachten.
 

Wie wil mijn baasje worden? Ik ben zoals ik net al gemeld heb een hondje genaamd Solomon (mensen noemen me ook wel SOLO want dat roept wat makkelijker) en ben 3 jaar oud. Ik ben erg lief en zeer enthousiast als mensen mij aanhalen, kan goed met andere beesten omgaan en beschouw ze echt als mijn vriendjes. Ik slaap in de bench en verblijf daar ook als mijn baasjes even weg moeten zonder mij, als ik in de bench zit wacht ik keurig zonder blaffen en janken totdat ze terug zijn..
Drie keer per dag gaan we een groot stuk lopen wat ik erg leuk vind, helaas gaan mijn baasjes vaak alweer te snel naar huis want mijn energie is dan nog lang niet op en kan ik nog wel zo'n rondje lopen. Zijn er onder jullie potentiële baasjes ook mensen met te veel energie? Mensen die er van houden om veel te lopen eventueel met mij? kijk dan even bij mijn naam op de website en klik op de naam Rineke van der Waal want die moet u dan even een berichtje schrijven dat u mij wilt adopteren en graag veel met mij wil lopen in de toekomst..
Groetjes en poot,
van Solo.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten