maandag 29 augustus 2011

Simon en Puk (Pulgui)

Simon ligt hier in de stoel. Zijn stoel, moet je wel even snappen natuurlijk. Heeft hij van begin af aan geconfisqueerd.
Ik vind het hier net lijken of hij wil zeggen, aan de mensen die hem zo in de steek gelaten hebben, sliep uit. Maar als je goed kijkt, ligt hij hier heel ontspannen te slapen. Ik vind het zo aandoenlijk, want hij is zeer resoluut als hem niets aanstaat. Met mijn grote reu, is hij in onmin. Het probleem ligt bij mijn grote reu. Dit was al het geval voordat Simon hier kwam, maar Simon houdt niet van prietpraat. Als een probleem is, houdt hij van direct uitpraten, anders blijft hij er mee zitten. Wel hadden jullie mij moeten waarschuwen hoor?! Ondanks zijn resolute houding is het een van de grootste knuffelkonten. Maar dat probleem is natuurlijk zo opgelost. Elke avond dansen wij even met elkaar. En overdag, komt hij gewoon vragen of hij even op schoot mag liggen, dat even wordt dan natuurlijk wel even langer als de bedoeling. Hij is van 6 kg, volgens site, naar 10 kg gegaan. Hij is gewoon prachtig. Wel ben ik even naar dierenarts geweest, alles was goed genezen, maar zijn ogen kreeg ik niet 100 %. Kan ook zijn door het prachtige zomerweer hier, maar hij heeft nu ander zalfje gekregen.

Groeten van Gerrie en knuffelpoot van Simon en natuurlijk ook van Puk

PS. ook alvast een foto van Puk(Pulgui). Hier wil hij niet in de camera kijken, dus doet hij net of hij ze ziet vliegen. De rest komt als je nazorg vraagt voor hem. Ook hij gaat erg goed.

Simon


Puk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten