zondag 28 augustus 2011

Parcifal en Gaudi oftewel Wagner en Apollo

Hierbij een up-date van onze 2 jongste banjers.

Wagner, zoon van de Dobermann moeder die schandelijk werd doodgeschoten, alle pups werden gered, het vehaal stond bijna 2 jaar geleden in het Dagboek van Fabienne.
Wagner nu Parcifal, is een heerlijke zeer slimme zeer energieke knul, hij heeft energie voor 2, luistert perfect, is zeer lenig, hij presteert het zelfs om in een iets schuinstaande boom te klimmen.
We hebben heel veel plezier met hem, hij is altijd bereid om te spelen, is aanhankelijk, wij zijn eigenlijk heel erg benieuwd hoe het met de broertjes en zusjes van Wagner is afgelopen, misschien horen wij daar ooit nog iets over.

Apollo nu Gaudi is groot geworden, het is een aanhankelijke knul, midden in de puberteit, hij had veel moeite om zich aan te passen na lange tijd als pup in de Refugio te hebben gezeten.
Toen hij bij ons kwam was hij bang voor al het vreemds in deze grote wereld, langzaam is hij gewend aan alles om hem heem.
Het is een grote soms wat onbenullige puber, een heerlijke knul met een gouden karakter die we nooit meer willen missen.

Een dikke lik voor iedereen in Spanje van Yentl, Koos, Nona, Dirk, Gaudi (Apollo) Parcifal (Wagner) en Xena.

Groetjes Hans en Mieneke






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten