vrijdag 4 februari 2011

Wanner mag Jolly eindelijk naar huis

Hier op dit blog zou ik graag mijn opvanghondje Jolly (op de ACE site bekend onder de naam Bomba) onder de aandacht brengen.



Heel haar leven wacht ze op het juiste thuis. Als pup gedumpt in het dodingstation, gered, maandenlang in het asiel, naar Nederland en hier gewoon al 9 maanden in opvang! Dat is echt ongekend lang. Was ze raszuiver Bull Terrier was ze allang geadopteerd maar Jolly is Jolly, een uniek mix die is wie ze is.



Vrolijk, speels maar ook ondoordacht. De podenco invloeden in haar nemen alle prikkels op en de bull terrier in haar heeft soms moeite om het te verwerken. Jolly heeft hier veel geleerd in opvang maar is nu echt dringend op zoek naar een eigen thuis. Ze staat daarom onder urgent op de website maar wordt helaas toch niet gezien.
Ideaal zou zijn een actieve baas die met haar wil spelen en knuffelen en een thuis zonder andere honden of kinderen. Jolly is sportief en wandelen, fietsen en joggen zou ze geweldig vinden met haar baas. Ze straalt helemaal als ze privé aandacht krijgt.





Jolly is dan meest heerlijk rustig en kan zichzelf ook prima met speeltjes vermaken. Ze flipt het speeltje dan in de lucht en probeert het te vangen, heel leuk om te zien. Maar naar mensen en andere honden toe is ze snel opgewonden en te ruw en hoewel ze het goed wil doen zal dat zeker een aandachtspunt blijven. Maar voor haar baas zou ze zo een geweldig en gezellig maatje kunnen zijn.


Helpt u mee uit kijken naar het juiste huis voor Jolly?

Maureen

1 opmerking:

  1. Geweldig Maureen! Ik ken Jolly en ze is een heerlijke hond, zeker voor mensen die aktief zijn en haar veel aandacht kunnen geven, kan ik haar zeker aanbevelen, zij is echt een schat!

    BeantwoordenVerwijderen