donderdag 17 februari 2011

Onze held Sem

Op 23 december is Sem ( voorheen Pupas ) bij ons komen wonen, hij was behoorlijk mishandeld met als gevolg dat zijn neus stuk en ontstoken was ( fistel in zijn neus) en zijn kaak gebroken
Meerder keren naar de dierenarts geweest voor onderzoeken, pijnstillers en antibiotica maar het hielp niet, toen hebben we in overleg met de dierenarts besloten om naar Utrecht te gaan met hem, dat is een faculteit voor dierengeneeskunde.
Daar konden ze hem helpen !!
De KNO arts en kaakchirurg hebben hem geheel onderzocht en adhv een CT scan zijn ze hem vrijdag 11 februari gaan opereren.
Zijn kaak was in twee stukken, die zitten goed vast maar er was een stuk losgebrokkeld en dat was flink ontstoken waardoor de fistel in zijn neus ontstond en zijn linker neusgat geheel dicht zat. Ze hebben het ontstoken stuk uit zijn kaak moeten verwijderen waardoor hij nu ook zijn boventandjes mist, zijn fistel hebben ze verwijderd en zijn neus geheel schoongemaakt en ontdaan van alles wat er niet hoort !
Sem heeft  nu  voorlopig nog een neus vol hechtingen en een stent ( buisje ) in zijn neus zodat hij niet weer dichtgroeid !
Op 28 februari weer naar Utrecht voor na-controle en het verwijderen van zijn stent en hechtingen.
 
Wat een heerlijke lieve bikkel hebben wij toch !! het was zwaar maar we zien hem met de dag opknappen !
Hij blijft een vrolijk lief mannetje, en dit na alles wat hij heeft doorstaan, het is ongelofelijk !!
Geen dag kunnen wij meer zonder hem.
 
Hij is onze grote  HELD

2 opmerkingen:

  1. Wat mag Sem blij zijn met jullie als baasjes!
    Ik hoop dat hij snel opknapt!
    groetjes, Ilse Loeve

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zijn ook heel blij met sem als hond !! hij is zooooooooooo lief

    BeantwoordenVerwijderen