zondag 27 februari 2011

Mijn dapper moedertje


Zwanger werd jij aangetroffen, nergens was je welkom, uit huis geschopt en maar zien te overleven. En zo kwam jij, hoogzwanger in het dodingstation terecht, geen verzorging,  geen compassie.
Gelukkig werd Fabiënne hiervan op de hoogte gebracht en zij is je gaan halen, je mocht mee naar huis, een aai over je kleine kopje en lekker eten. Je was weer veilig en dat voelde je. Diezelfde nacht heb jij je kindjes gebaard. Vier kleine onschuldige leventjes. Helaas heeft een pupje het niet overleefd, hij was de kleinste en de zwakste.
Omdat alles in Spanje vol zit hebben we besloten jou en je kindjes naar hier te halen en daar ben je dan, veilig in een warm bedje, je kindjes dichtbij je, schoon en goed verzorgd. Zij kunnen opgroeien als lieve onschuldige pups en als ze groot genoeg zijn gaan we voor jullie allemaal een gouden mandje zoeken.
Je begint nu weer wat vertrouwen te  krijgen en ik mag bij jou en je pupjes komen, je weet dat het goed is. Je bent een uitstekend moedertje die heel goed voor haar kindjes zorgt, samen gaan we zorgen dat jou kindjes opgroeien als vrolijke jonge hondjes.
In Spanje worden nog steeds 70.000 honden per jaar ingeslapen allen onschuldige wezens, allen hadden een goed leven verdiend. Mensen zeggen weleens het is een druppel op een gloeiende plaat, waar doe je het toch allemaal voor en ik zeg dan steevast als niemand druppelt verbrandt de plaat door te blijven druppelen wordt hij misschien ooit koeler, daar doe ik het voor. Dat is het verschil, deze druppeltjes en mijn dapper moedertje, zij maken het verschil. 

1 opmerking:

  1. hoi Rineke,
    dit doet me denken aan Cindy en haar pups.ben blij dat ze het gered hebben. zijn ze bij jou?
    ik hoop dat ze snel worden geadopteerd.
    fijne dag
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen